Deluxe kamer in bungalow met gedeeld zwembad

Deluxe kamer in een bungalow met een patio met een klein gedeeld zwembad en uitzicht op het zwembad. De patio heeft een tafel en stoelen en comfortabele loungebedden. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in de slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Mini-bar. Fruit, wijn en water beschikbaar op de kamer bij aankomst. Koffiezetapparaat. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 31 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Junior suite

Junior Suite met balkon en zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning inbegrepen. Minibar. Fruit, wijn en een fles water op de kamer bij aankomst. Koffiezetapparaat. Waterkoker en koffie en thee. Twee tv's met internationale zenders. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 42 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen.

Superior kamer

Superior kamer met balkon en beperkt zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Een fles water op de kamer bij aankomst. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Badjassen en hotelslippers. Een föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 22 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon, sommige met zeezicht of beperkt zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Een fles water is beschikbaar op de kamer bij aankomst. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Badjassen en hotelslippers. Een föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 19 vierkante meter.
Aantal personen: 1–2 personen.