Deluxe kamer in bungalow met gedeeld zwembad

Deluxe kamers in bungalow met patio met een klein gedeeld zwembad en uitzicht op het zwembad. Airconditioning, kluisje en wifi zijn inbegrepen. Minibar. Waterkoker met koffie en thee en gratis water bij aankomst. Tv met satellietkanalen. Föhn, badjas en slippers. Bad/douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximumaantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 31 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Junior suite

Junior suites met balkon en zeezicht. Slaapbank voor extra slaapplaats. Airconditioning, kluisje en wifi zijn inbegrepen. Minibar. Waterkoker, koffie en thee en water bij aankomst. Twee tv's met satellietkanalen. Föhn, badjas en slippers. Douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximumaantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 42 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen

Superior kamer

Superior-kamers met tv met satellietkanalen. Koffie- en theefaciliteiten plus gratis water bij aankomst. Kleine minibar tegen betaling. Gratis airconditioning, kluis en wifi. Föhn, badjas en slippers. Douche en toilet. Balkon met beperkt zeezicht. Schoonmaak 7 keer/week. Let op, ook kinderen onder de 2 jaar worden geteld als persoon in extra slaapplaats.

Grootte van de kamer: ongeveer 22 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon, sommige met zeezicht of beperkt zeezicht. Airconditioning, kluisje en wifi zijn inbegrepen. Minibar. Waterkoker met koffie en thee en gratis water bij aankomst. Tv met satellietkanalen. Föhn en slippers. Douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximumaantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 19 vierkante meter.
Aantal personen: 1–2 personen.