Reizen naar Costa Calma, Tarajalejo & La Pared

Als je van zon en zee houdt en verlangt naar ontspanning, moet je naar Costa Calma afreizen. Het strand is drie kilometer lang en volgt het schiereiland Jandia tot aan de zuidpunt. Het Apollo Sports Hotel La Pared - powered by Playitas is perfect voor degenen die houden van golfsurfen, hardlopen, fietsen, groepstraining en meer - of gewoon hun batterijen willen opladen met de zee en de duinen om de hoek.Feiten over Costa Calma, Tarajalejo & La Pared

Transfer

Van de luchthaven naar Tarajalejo duurt het ongeveer 1 uur, naar Costa Calma ongeveer 1 uur en 45 minuten, naar La Pared ongeveer 1 uur en 40 minuten en naar Playa Barca ongeveer 1 uur en 45 minuten. Transfers gebeuren meestal zonder personeel van Apollo.

Voor speciale bagage zoals fietsen, surfmateriaal en golftassen wordt een vergoeding gevraagd. Je kunt vooraf een plaats in de pendelbus (retour) reserveren voor de speciale bagage. Voor meer informatie klik hier

Stranden

Fuerteventura is beroemd om zijn kilometerslange zandstranden met fijn wit zand en kristalhelder water. Er zijn ook enkele zwarte lavastranden. Op het eiland vind je als je wilt zomaar je eigen ongerepte strand.

Er komen sterke stromingen en getijden voor, vooral aan de noord- en westkant, waardoor het zand soms gedeeltelijk van de stranden verdwijnt.

Het is niet ongewoon om op de stranden van Costa Calma naakt te zonnen en te zwemmen. Het 900 meter lange natuurlijke zandstrand van La Pared is ideaal voor golfsurfen. Sterke stromingen maken het strand ongeschikt om te zwemmen.

Meer feiten

Weer

jan 19°c
feb 19°c
mrt 20°c
apr 20°c
mei 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 21°c
8,2 van 10 Costa Calma, Tarajalejo & La Pared
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 1962 beoordelingen

Alle plaatsen Fuerteventura

El Cotillo & Majanicho

Welkom in El Cotillo en Majanicho, twee gezellige dorpen aan de noordkust van Fuerteventura. Hier kun je genieten van de rust en stilte van het dagelijkse Canarische leven, terwijl er een goede selectie van restaurants, bars en winkels in de buurt is. De meeste stranden liggen in baaien en lagunes, waardoor ze erg rustig en kindvriendelijk zijn, maar er zijn ook stranden waar je goed kunt kiten en windsurfen!

Corralejo

Een uitstapje naar Corralejo is een must voor de strandaanbidder. Het is vooral voor de adembenemend mooie, kilometerslange stranden. Het oogverblindende fijnkorrelige witte strand vormt een spannend contrast met de kristalheldere blauwe zee.

Caleta de Fuste

Een reis naar Caleta de Fuste is een belevenis voor het hele gezin. Op slechts een korte busrit van de luchthaven ligt het mooie ondiepe zandstrand van Playa de Castillo. Kinderen van alle leeftijden zullen het hier geweldig vinden!

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel gewone sporters als topsporters. Het biedt meer dan een miljoen vierkante meter aan trainingsfaciliteiten en is geschikt voor zowel actieve gezinnen als koppels of alleenreizenden, oud of jong. Hier vind je de grootste fitnessruimte van de Canarische Eilanden, padel- en tennisbanen, een ultramodern fietscentrum, een Olympisch 50 meter zwembad, een golfbaan met 18 holes en tal van begeleide trainingssessies.