Maaltijden in het hotel

Maaltijden in het hotel

Vind je het ook prettig om op vakantie niet te hoeven koken of een restaurant te zoeken? In de meeste hotels kun je kiezen uit verschillende maaltijdopties wanneer je met ons reist. Wat betekent halfpension en wat is eigenlijk inbegrepen bij All Inclusive? Hier is een snelle gids voor wat meestal inbegrepen is in de verschillende maaltijdopties.

Ontbijt

Brood, boter, vruchtenjam, koffie/thee en soms sinaasappelsap.

Ontbijtbuffet

Een uitgebreid ontbijt met kaas, ham, salami, eieren, yoghurt en fruit, diverse soorten vruchtenjam, cake en meer. Hier bestaan lokale variaties op per bestemming.

Halfpension

Ontbijt en diner. In sommige hotels kan het diner worden vervangen door een lunch. Drankjes zijn meestal niet inbegrepen. Zie de desbetreffende hotels.

Halfpension inclusief drankjes

Ontbijt en diner. In sommige hotels kan het diner worden vervangen door de lunch. Drankjes zijn inbegrepen.

Volpension

Ontbijt, lunch en diner. Drankjes zijn meestal niet inbegrepen.

All Inclusive

All Inclusive omvat alle maaltijden, enkele drankjes en diverse lokale snacks in het hotel. Andere activiteiten zijn vaak inbegrepen. De meeste hotels hebben toegang tot verschillende restaurants en bars. Het aanbod en de beschikbaarheid van drankjes en snacks verschilt per hotel. In de meeste gevallen is er vrije toegang tot lokaal geproduceerde dranken. Gewoonlijk is All Inclusive geldig tot 12.00 uur op de dag van vertrek. Voor meer gedetailleerde informatie over wat inbegrepen is, zie de hotelbeschrijving.

Ultra All Inclusive

Ultra All Inclusive omvat meestal een uitgebreid All Inclusive programma, zoals gedistilleerd, de mogelijkheid om buffetmaaltijden in te ruilen voor à la carte maaltijden en meer activiteiten. Kijk in de hotelbeschrijving voor meer gedetailleerde informatie over wat inbegrepen is.

Kerst- en Nieuwjaarsdiner

Als u tijdens Kerst en Nieuwjaar reist en maaltijden koopt, zijn Kerst- en/of Nieuwjaarsdiners soms inbegrepen. Hotels noemen dit "galadiners" en de viering verschilt per hotel en bestemming. In sommige hotels zijn de feesten erg groot met luide muziek en optredens, in andere hotels zijn de feesten kleiner en rustiger. De meeste hotels hebben voor deze diners een dresscode, zoals smart casual. 

Speciale voeding en allergieën

De kennis over allergieën en speciale voedingsmiddelen is op onze bestemmingen niet altijd zo aanwezig als je thuis gewend bent. In Zuid-Europa en in andere delen van de wereld zijn glutenallergieën minder gebruikelijk en bieden niet veel hotels hun gasten glutenvrije voeding aan. Enkele hotels bieden wel enig glutenvrij eten aan, maar daar zit meestal geen brood bij. Dit zal betekenen dat het aanbod minder groot zal zijn dan voor niet-allergische patiënten. Het kan daarom een goed idee zijn om zelf geschikte voedingsmiddelen mee te nemen. 

In hotels en restaurants op bestemming kan het voor het personeel moeilijk zijn om te begrijpen hoe belangrijk het is dat iemand met een allergie voedsel de juiste voeding wel of niet krijgt. Wij raden je daarom aan extra voorzichtig en oplettend te zijn bij het bestellen van eten en ter plaatse vragen te stellen over de bereiding. 

Maaltijden bijboeken

Boek de maaltijd van je voorkeur wanneer je de reis boekt.
 

Heb je al een reis geboekt? 

Neem contact met ons op om extra maaltijden bij te boeken.


Nog geen reis geboekt?

Voeg optionele maaltijden voor in het hotel toe wanneer je boekt op apolloreizen.nl

Alle personen van een reservering moeten dezelfde maaltijden gebruiken. Het is niet toegestaan dat bijvoorbeeld kinderen All Inclusive gebruiken en volwassenen alleen ontbijt krijgen. Alle inbegrepen maaltijden eindigen bij het uitchecken om 12.00 uur.


All Inclusive

Reizen met kinderen of gewoon ontspannen op vakantie - zonder ook maar aan iets anders te hoeven denken dan een leuke tijd hebben. Dan is All Inclusive onweerstaanbaar.

Lees over All Inclusive

Ontbijt in de buitenlucht

Wat is er beter dan een hotelontbijt in de buitenlucht na een goede nachtrust? En met een volle dag zon, zwemmen en avontuur in het vooruitzicht!

Ontbijt en diner op Santa Helena Beach