Ut- och hemresa

Heen- en terugreis

Onvoorziene wijzigingen

Wijzigingen kunnen op korte termijn plaatsvinden als gevolg van omstandigheden buiten Apollo's controle, zoals weersomstandigheden, wat kan leiden tot eerder vertrek, onvoorziene wachttijden en overnachtingen.

Transfer

De retourtijden worden door de reisleiders op de plaats van bestemming bevestigd. De bus- en boottransfertijden die wij in de bestemmingsinformatie aangeven zijn de effectieve reistijden. Tussen de aankomst en het vertrek van de vlucht kan wachttijd ontstaan. Soms is de transfer gezamenlijk voor meerdere aankomende/vertrekkende vluchten. Het kan dus zijn dat je op de luchthaven moet wachten voor vertrek. Het komt ook voor dat reizigers naar verschillende bestemmingen met dezelfde transferbus reizen. Dit beïnvloedt de transfertijd, die langer kan zijn dan de tijd die in de transferinformatie voor elke stad wordt aangegeven. Bij langere wachttijden zorgt de lokale reisleiding voor je bagage.

Gecombineerde reizen en langere reisafstanden

Voor sommige bestemmingen en voor gecombineerde reizen vindt de transfer tussen de verschillende locaties plaats op de luchthaven. Reizigers die nog een week blijven, volgen dus de pendelbus met terugkerende reizigers en wachten dan op het vertrek van de nieuwkomers naar de bestemming. Dit betekent dat er vaak wachttijden van 2-3 uur ontstaan.