Royal Air Maroc (RAM)

royalairmaroc.com/nl-nl

Royal Air Maroc is de nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko, opgericht in 1953, met basis in Casablanca. Ze bieden binnenlandse en internationale vluchten aan naar bestemmingen in Afrika, Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten.

Bagage

  • Op de website de luchtvaartmaatschappij vind je alle details over toegestane bagagehoeveelheden en afmetingen voor zowel ingecheckte bagage als handbagage. Zorg ervoor dat je de specifieke bagageregels van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij controleert voordat je op reis gaat om onverwachte kosten en problemen op de luchthaven te voorkomen.

Meer over bagage aan boord van Royal Air Maroc

Overgewicht en bijzondere bagage

Speciale bagage moet vooraf worden geboekt. Neem tijdig voor vertrek contact op met Apollo. Meer informatie over bijzondere bagage aan boord van Royal Air Maroc.

Eten aan boord

Bij Royal Air Maroc kun je aan boord genieten van diverse maaltijdopties. Ze bieden een gevarieerd menu met verschillende maaltijden en snacks aan, zodat je tijdens je vlucht kunt genieten van een smakelijke maaltijd. Voor specifieke details over het aanbod aan boord en eventuele maaltijdvoorkeuren, kun je de website van Royal Air Maroc raadplegen.

Reserveer je stoel vooraf

Bij Royal Air Maroc kun je ook van tevoren je stoel reserveren voor je vlucht. Stoelreservering is handig om je gewenste stoel uit te kiezen en meer comfort te ervaren tijdens je reis. Bezoek de website van Royal Air Maroc voor meer informatie en instructies over stoelreservering.

Upgrade

Royal Air Maroc verschillende upgrade-mogelijkheden waarmee je jouw reiservaring kunt verbeteren. Ontdek de opties voor een comfortabelere vlucht met extra voordelen en luxe aan boord. Voor specifieke details en hoe je kunt upgraden, kun je de website van Royal Air Maroc raadplegen.

Belastingvrij

Aan boord kun je een basisassortiment belastingvrije artikelen kopen.

Speciale behoeften

Neem contact op met Apollo zodat we je kunnen helpen met het boeken van de juiste assistentie.


Meer opties voor je pakketreis

Bagage inchecken, luchthaventransfers boeken of al je opties voor je pakketreis bekijken.

Ingecheckte bagage

Het is het gemakkelijkst, en het voordeligst, als je ingecheckte bagage toevoegt als optie bij het boeken van je reis.

Meer bekijken en boeken

Transfer van en naar de luchthaven

Met een vooraf geboekte transfer tussen luchthaven en hotel zal je reis soepeler verlopen. Reis veilig en gemakkelijk van en naar je hotel.

Lees meer en boek

Alle opties voor je pakketreis

We hebben allerlei opties die je aan je reis kunt toevoegen voor net dat beetje extra. Je kunt kiezen uit opties vóór de reis, tijdens je vlucht en op de bestemming zelf.

Bekijk alle opties