Etihad Airways

Etihad Airways (EY)

etihad.com/nl-nl/

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van Griekenland in termen van passagiers, bestemmingen en vlootomvang. Aegean Airlines heeft vele jaren ervaring in zowel charter- als lijndiensten binnen Europa en rond de Middellandse Zee en maakt sinds 2010 deel uit van Star Alliance.

Bagage

  • Op de website de luchtvaartmaatschappij vind je alle details over toegestane bagagehoeveelheden en afmetingen voor zowel ingecheckte bagage als handbagage. Zorg ervoor dat je de specifieke bagageregels van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij controleert voordat je op reis gaat om onverwachte kosten en problemen op de luchthaven te voorkomen.

Meer over bagage aan boord van Etihad Airways.

Overgewicht en bijzondere bagage

Speciale bagage moet vooraf worden geboekt. Neem tijdig voor vertrek contact op met Apollo. Meer informatie over bijzondere bagage aan boord van Etihad Airways

Eten aan boord

Aan boord van Etihad Airways kun je genieten van een gevarieerd menu met verschillende maaltijdopties en snacks. Voor specifieke details over het aanbod en eventuele dieetwensen, kun je de website van Etihad Airways raadplegen.

Reserveer je stoel vooraf

Bij Etihad Airways kun je vooraf je stoel reserveren voor je vlucht. Hiermee kun je je gewenste stoel kiezen en je reis comfortabeler maken. Bezoek de website van Etihad Airways voor meer informatie en instructies over stoelreservering.

Upgrade

Bij Etihad Airways zijn er verschillende upgrade-mogelijkheden beschikbaar, waarmee je jouw reiservaring kunt verbeteren. Ontdek de opties voor een comfortabelere vlucht met extra voordelen en luxe aan boord. Voor specifieke details en hoe je kunt upgraden, kun je de website van Etihad Airways raadplegen.

Belastingvrij

Aan boord kun je een basisassortiment belastingvrije artikelen kopen.

Speciale behoeften

Neem contact op met Apollo zodat we je kunnen helpen met het boeken van de juiste assistentie.


Meer opties voor je pakketreis

Bagage inchecken, luchthaventransfers boeken of al je opties voor je pakketreis bekijken.

Ingecheckte bagage

Het is het gemakkelijkst, en het voordeligst, als je ingecheckte bagage toevoegt als optie bij het boeken van je reis.

Meer bekijken en boeken

Transfer van en naar de luchthaven

Met een vooraf geboekte transfer tussen luchthaven en hotel zal je reis soepeler verlopen. Reis veilig en gemakkelijk van en naar je hotel.

Lees meer en boek

Alle opties voor je pakketreis

We hebben allerlei opties die je aan je reis kunt toevoegen voor net dat beetje extra. Je kunt kiezen uit opties vóór de reis, tijdens je vlucht en op de bestemming zelf.

Bekijk alle opties