Emirates

Emirates (EK)

emirates.com

De vliegtuigen van Emirates zijn een van de jongste ter wereld en bestaan voornamelijk uit ultramoderne Emirates A380's en ruime Boeing 777's. Met uitzonderlijke service, geweldig in-flight entertainment en het nieuwste cabineontwerp geniet je van het hoogste comfort, waar je ook zit.

Bagage

  • Op de website de luchtvaartmaatschappij vind je alle details over toegestane bagagehoeveelheden en afmetingen voor zowel ingecheckte bagage als handbagage. Zorg ervoor dat je de specifieke bagageregels van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij controleert voordat je op reis gaat om onverwachte kosten en problemen op de luchthaven te voorkomen.

Voor meer informatie over het maximale gewicht en de afmetingen, bezoek de Emirates bagage pagina's.  

Te zware en gespecialiseerde bagage

Lees meer op de Emirates bagage pagina's.

  • Al het overgewicht kost extra en kan ofwel online op de website van de luchtvaartmaatschappij worden besteld zodra je je e-ticket hebt ontvangen, ofwel rechtstreeks op de luchthaven.
  • De meeste gespecialiseerde bagage, zoals sportuitrusting, is inbegrepen in het totale maximumgewicht. Als het totale gratis gewicht wordt overschreden, betaalt u op de luchthaven een vergoeding.

Let op

De MacBook Pro is niet toegestaan op vluchten met Emirates. Dit geldt zowel voor handbagage als ingecheckte bagage.

 

Aan boord van Emirates

  • Comfortabele stoelen met oplaadpunten voor computers en mobiele telefoons.
  • Gespecialiseerde menu's, speelgoed en entertainment voor kinderen.
  • Het eten heeft een lokaal tintje met ingrediënten van hoge kwaliteit. 
  • Kies uit meer dan 2000 entertainmentopties.

Vooraf een stoel reserveren

Op de website van de luchtvaartmaatschappij kun je specifieke stoelen reserveren zodra je je e-ticket hebt ontvangen. Hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht.
Let op: babybedjes kunnen alleen vooraf worden gereserveerd zodra je je e-ticket hebt ontvangen.

Upgrade

Op onze vluchten met Emirates is het mogelijk om op verzoek en afhankelijk van de beschikbaarheid te upgraden naar Business Class. Bezoek de website van Emirates voor meer informatie over het aanbod in Business Class.

Eten aan boord en allergieën

Voor speciale allergieën, zoals notenallergieën, biedt Emirates geen notenvrije maaltijden of vluchten aan. Wij raden je daarom aan je eigen eten mee te nemen als je allergisch bent voor noten. Voor luchtallergieën dien je je arts te raadplegen voordat je gaat vliegen.

Voor meer informatie over eten aan boord, bezoek de Emirates website of neem contact op met Apollo.

Tickets en check-in

Het e-ticket is verplicht en wordt ongeveer 2 weken voor vertrek per e-mail verzonden. Als je een last-minute reis hebt geboekt, ontvang je het ticket binnen enkele dagen.

Controleer tijdig voor vertrek of alle gegevens, zoals jouw naam en paspoort, kloppen op jouw e-ticket. Controleer ook goed de vluchttijden.

Wees tijdig voor vertrek uit. De check-in gaat 3 uur voor vertrek open en sluit 1 uur voor vertrek. Wil je online inchecken, dan kan dat op de website van Emirates niet eerder dan 48 uur voor vertrek. Meer over online inchecken bij Emirates lees je hier.

Belastingvrij

Duty free kan aan boord worden gekocht.

Speciale behoeften

Indien je voor vertrek en/of aan boord van de vlucht om rolstoelassistentie op de luchthaven hebt gevraagd of andere speciale behoeften hebt, moet Emirates mogelijk een medische beoordeling uitvoeren om ervoor te zorgen dat je je reis kunt voltooien en je de assistentie krijgt die je nodig hebt. Lees meer over speciale behoeften op de website van Emirates. Daar kun je een digitaal MEDIF formulier invullen door in te loggen met het referentienummer van de luchtvaartmaatschappij of het formulier downloaden dat je mee kunt nemen naar je arts voor ondertekening en sturen naar [email protected]. Neem contact op met Apollo om het referentienummer van de luchtvaartmaatschappij te verkrijgen.


Meer opties voor je pakketreis

Bagage inchecken, luchthaventransfers boeken of al je opties voor je pakketreis bekijken.

Ingecheckte bagage

Het is het gemakkelijkst, en het voordeligst, als je ingecheckte bagage toevoegt als optie bij het boeken van je reis.

Meer bekijken en boeken

Transfer van en naar de luchthaven

Met een vooraf geboekte transfer tussen luchthaven en hotel zal je reis soepeler verlopen. Reis veilig en gemakkelijk van en naar je hotel.

Lees meer en boek

Alle opties voor je pakketreis

We hebben allerlei opties die je aan je reis kunt toevoegen voor net dat beetje extra. Je kunt kiezen uit opties vóór de reis, tijdens je vlucht en op de bestemming zelf.

Bekijk alle opties