Condor

Condor (DE)

condor.com/eu

Condor Airlines is een vooraanstaande Duitse luchtvaartmaatschappij met een uitgebreid netwerk van vluchten. Sinds de oprichting in 1955 is Condor uitgegroeid tot een geliefde en vertrouwde vervoerder in Europa. Met haar hoofdkantoor in Frankfurt biedt Condor zowel charter- als lijndiensten naar diverse bestemmingen wereldwijd. Passagiers waarderen de uitstekende klantenservice, comfortabele vluchten en moderne vloot. In 2013 werd Condor lid van de gerenommeerde Star Alliance, waardoor reizigers naadloze verbindingen hebben naar talloze bestemmingen. Condor blijft een toonaangevende speler in de luchtvaartindustrie, geliefd bij reizigers die streven naar een comfortabele en memorabele vluchtervaring.

Bagage

  • In Economy Class is 20 kg ingecheckte bagage en 6 kg handbagage met maximale afmetingen van 55 x 40 x 20 cm toegestaan.
  • Voor baby's is 20 kg ingecheckte bagage en een wandelwagen/sulky, babywieg of kinderstoel zonder extra kosten toegestaan.

Op de website de luchtvaartmaatschappij vind je alle details over toegestane bagagehoeveelheden en afmetingen voor zowel ingecheckte bagage als handbagage. Zorg ervoor dat je de specifieke bagageregels van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij controleert voordat je op reis gaat om onverwachte kosten en problemen op de luchthaven te voorkomen.

Meer over bagage aan boord van Condor.

Overgewicht en bijzondere bagage

Speciale bagage moet vooraf worden geboekt. Neem tijdig voor vertrek contact op met Apollo. Meer informatie over bijzondere bagage aan boord van Aegean Airlines.

Eten aan boord

Op de website van Condor Airlines vind je informatie over hun in-flight catering met diverse maaltijdopties. Geniet van een gevarieerd menu aan boord met warme maaltijden en speciale dieetmaaltijden. Voor details en dieetwensen, bekijk hun website.

Reserveer je stoel vooraf

Op de website van Condor Airlines kun je online inchecken voor je vlucht. Door online in te checken bespaar je tijd op de luchthaven en kun je je stoel kiezen voordat je vertrekt. Ga naar de website van Condor Airlines en volg de instructies voor het online inchecken. Het is een handige en snelle manier om je reis voor te bereiden.

Upgrade

Op de website van Condor Airlines vind je informatie over beschikbare upgrademogelijkheden voor je vlucht. Ontdek hoe je jouw reiservaring kunt verbeteren door te upgraden en geniet van extra comfort en voordelen aan boord. Voor specifieke details over de upgrades en hoe je deze kunt boeken, raadpleeg je de website van Condor Airlines.

Belastingvrij

Aan boord kun je een basisassortiment belastingvrije artikelen kopen. Condor biedt geen vooruitbestelling van belastingvrije goederen aan. Er is echter een beperkt aanbod van verkoop aan boord 

Speciale behoeften

Neem contact op met Apollo zodat we je kunnen helpen met het boeken van de juiste assistentie.


Meer opties voor je pakketreis

Bagage inchecken, luchthaventransfers boeken of al je opties voor je pakketreis bekijken.

Ingecheckte bagage

Het is het gemakkelijkst, en het voordeligst, als je ingecheckte bagage toevoegt als optie bij het boeken van je reis.

Meer bekijken en boeken

Transfer van en naar de luchthaven

Met een vooraf geboekte transfer tussen luchthaven en hotel zal je reis soepeler verlopen. Reis veilig en gemakkelijk van en naar je hotel.

Lees meer en boek

Alle opties voor je pakketreis

We hebben allerlei opties die je aan je reis kunt toevoegen voor net dat beetje extra. Je kunt kiezen uit opties vóór de reis, tijdens je vlucht en op de bestemming zelf.

Bekijk alle opties