Brussels Airlines

Brussels Airlines (SN)

brusselsairlines.com/nl/nl/homepage

 

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België, gevestigd in Brussel. Het biedt zowel lijn- als chartervluchten aan binnen Europa en bedient een breed scala aan bestemmingen binnen het continent. Als lid van de Star Alliance biedt Brussels Airlines passagiers een uitgebreid netwerk van luchtvaartpartners wereldwijd.

Bagage

  • Op de website de luchtvaartmaatschappij vind je alle details over toegestane bagagehoeveelheden en afmetingen voor zowel ingecheckte bagage als handbagage. Zorg ervoor dat je de specifieke bagageregels van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij controleert voordat je op reis gaat om onverwachte kosten en problemen op de luchthaven te voorkomen.

Meer over bagage aan boord van Brussels Airlines

Overgewicht en bijzondere bagage

Speciale bagage moet vooraf worden geboekt. Neem tijdig voor vertrek contact op met Apollo. Meer informatie over bijzondere bagage aan boord van Brussels Airlines.

Eten aan boord

Op de website van Brussels Airlines vind je informatie over hun in-flight catering met diverse maaltijdopties, waaronder warme maaltijden en speciale dieetmaaltijden. 

Reserveer je stoel vooraf

Bij Brussels Airlines kun je je stoel kiezen tijdens het online inchecken, dat kan ten minste 24 uur voor vertrek. Bovendien is het mogelijk om je stoel te upgraden naar een andere klasse als er beschikbaarheid is. Bekijk de mogelijkheid voor een upgrade op de website van Brussels Airlines.

Upgrade

Brussels Airlines bied diverse upgrademogelijkheden aan, waarmee je extra voordelen en comfort kunt krijgen tijdens je vlucht. Voor meer informatie over beschikbare upgrades kun je de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen.

Belastingvrij

Aan boord kun je een basisassortiment belastingvrije artikelen kopen.

Speciale behoeften

Neem contact op met Apollo zodat we je kunnen helpen met het boeken van de juiste assistentie of bekijk de website van de airline m.b.t. assistentie


Meer opties voor je pakketreis

Bagage inchecken, luchthaventransfers boeken of al je opties voor je pakketreis bekijken.

Ingecheckte bagage

Het is het gemakkelijkst, en het voordeligst, als je ingecheckte bagage toevoegt als optie bij het boeken van je reis.

Meer bekijken en boeken

Transfer van en naar de luchthaven

Met een vooraf geboekte transfer tussen luchthaven en hotel zal je reis soepeler verlopen. Reis veilig en gemakkelijk van en naar je hotel.

Lees meer en boek

Alle opties voor je pakketreis

We hebben allerlei opties die je aan je reis kunt toevoegen voor net dat beetje extra. Je kunt kiezen uit opties vóór de reis, tijdens je vlucht en op de bestemming zelf.

Bekijk alle opties