Apollo Mondo Selected

Trots, trotser... het meest trots? Natuurlijk houden we van al onze hotels en zijn we er trots op, op iets andere manieren. Maar je begrijpt al aan de naam dat Apollo Mondo Selected iets bijzonders is. Hier hebben we gewoon het niveau van de meeste dingen verhoogd. Standaard, locatie, service en de selectie van activiteiten - allemaal dingen waarvan we denken dat je ze leuk zult vinden en die de algehele ervaring verbeteren. Dit zijn hotels die op zich al een reden zijn om op reis te gaan, daarnaast hebben we een toegevoegde waarde toegevoegd op het gebied van sfeer, locatie en activiteiten. Net zo leuk voor volwassen stellen als wanneer alle kinderen er zijn en het hele gezin zichzelf wil trakteren op iets extra's. Apollo Mondo Selected is alles waar je van houdt. En een beetje meer.

Bekijk alle Apollo Mondo Selected hotels

Apollo Mondo Selected

  • Hoge standaard
  • Prachtige locatie
  • Meerdere keren per week yoga
  • Gratis sportschool en wifi
Ochtendyoga bij Apollo Mondo Selected

Waar activiteit ontspanning is

Bij Apollo Mondo Selected wordt er goed voor je gezorgd, zodat je kunt ontspannen en je goed voelt. Hier wordt meerdere keren per week yoga aangeboden en soms bieden we groepstrainingen aan met geschoold personeel van Apollo. Voor degenen onder u die liever alleen sporten, hebben we een kwaliteitsvolle fitnessruimte van het hotel en laten we Urban Tribes de beste fietspaden en rondjes rond het hotel uitstippelen. Alle activiteiten zijn inbegrepen en er zijn wandelstokken en fiets- en joggingbuggy's te leen tegen een borg bij de receptie. Tijden en actueel weekprogramma vindt u in de hotelkamer.

Mondo Café bij Apollo Mondo Selected

Mondo Café

Bij Apollo Mondo Selected is de koffie- en sapbar Mondo Café – een plek voor herstel. Hier hebben we koffie, gezondheidssappen en lokale lekkernijen verzameld. Bij Mondo Café kun je een pauze nemen van de zon of tot rust komen na je training.

Opmerking* Mondo Café is momenteel niet beschikbaar bij Napa Mermaid Hotels & Suites.


Bestemming

Classificatie

Prijs

Afstand tot het strand

Afstand tot het centrum

Dit moet de accommodatie hebben/aanbieden

Zon & strand

Eten en drinken

Maaltijden

Kamer/appartement

Gezondheid

Overig

Aanbevolen hotels

Type accommodatie