Polly & Mino

Polly & Mino - de beste vrienden van de kinderen

Polly & Mino zijn allemaal favoriet bij kinderen. Ze kunnen verschijnen bij het zwembad, in de kinderclub of nou ja, vrijwel overal eigenlijk, zolang je maar in een Apollo Mondo Family-hotel verblijft. 'S Werelds meest knuffelige met een behoorlijke hoeveelheid kattenkwaad en wijsheid - Polly & Mino zijn gegarandeerd een hit tijdens de gezinsvakantie van dit jaar.

Polly & Mino

Polly & Mino spelen en knutselen samen. Wie is wie? Polly is de vliegende godin en cavalier meisje - vol energie en magische krachten, terwijl Mino de minotaurus haar speelse, harige metgezel is met een hart van goud. Samen staan ​​ze altijd aan de kant van de kinderen!

Luister naar het nummer van Polly & Minos

Waar is Polly & Mino?

Wil je Polly & Mino persoonlijk ontmoeten, ga dan naar een van onze Apollo Mondo Family hotels. Dit zijn onze beste familiehotels waar je naast Club Polly & Mino toegang hebt tot zwemschool, gratis trainingen en de koffie- en sapbar Mondo Café. Je vind onze charmante vrienden ook in de Apollo Sports-hotels Playitas Resort en Levante - powered by Playitas

Krijg bezoek van Polly & Mino

Laat Polly & Mino de feestdagen voor de kleintjes opfleuren. Je kunt nu alvast een bezoek van onze populaire vrienden reserveren: of ze blijven even op de kamer en lezen een sprookje voor of ze verrassen de kinderen met taart. Een perfecte manier om een ​​verjaardag te vieren! Praat met de gidsen in het hotel om alle details ter plaatse te regelen. 

Club Polly & Mino

Club Polly & Mino is onze eigen kinderclub met geschoold, Scandinavisch sprekend personeel. Leuke activiteiten staan ​​hier centraal, maar er is ook de mogelijkheid om veel nieuwe dingen te leren - zoals hallo zeggen in de taal van het land of iets koken uit de lokale keuken. Voor kinderen van 4-11 jaar. 

Club Polly & Mino is beschikbaar in al onze Apollo Mondo Family-hotels en in de Apollo Sports-hotels Playitas Resort, Levante - powered by Playitas en Porto Myrina - powered by Playitas.

Polly en Minos spullen

Alle kinderen die lid zijn van de Polly & Mino Club krijgen een mooi t-shirt en een diploma mee naar huis in bed. Kinderen krijgen ook hun eigen souvenirzakje. Herinneringen aan een reis zijn een van de mooiste dingen die je kunt opdoen - neem dus zeker iets mee naar huis. Wat worden jouw souvenirs? Een mooi servetje uit de taverne? Een mooie koraal ketting van de markt? Wat in je tas zit, wordt een mooie herinnering om uit te kiezen op een koude winterdag in Zweden.


 

 

Veel plezier bij Club Polly & Mino

Polly's Party - Polly houdt van verjaardagen en elke week worden er verjaardagsfeestjes gehouden met taart en spelletjes terwijl de hele groep kinderen viert.

Minichefs - In de kinderclub kunnen de kleintjes koksmutsen opzetten en een van de traditionele gerechten van het land leren klaarmaken.

Minidisco - Gewaardeerde avondactiviteit met muziek waar je benen van gaan draaien.

Milieudetectives - De kinderen leren op een eenvoudige en leuke manier meer over afvalsortering.

Verhaaltijd - De kinderen leren Polly & Mino kennen via de sprookjeswereld.

Kunst - De kinderen kunnen nieuwe creaties maken van materialen die ze in de natuur hebben uitgekozen.

Treasure Hunt -  Avontuur op schattenjacht met Polly & Mino.

Sportdag - De kleintjes kunnen verschillende sporten uitproberen met Polly & Mino.

Polly's pizza - De kinderen mogen samen met Polly helpen een goede pizza te bakken.