Transfer Informatie naar Saranda

Aankomst in Saranda vanaf de luchthaven van Ioannina:
Bustransfer van de luchthaven in Ioannina. Vervolgens ga je naar het grensstation Kakavia waar een paspoortcontrole door de grenspolitie wacht, voordat de reis verder gaat naar Albanië waar nog een paspoortcontrole wacht, en uiteindelijk bereiken we Saranda. De transfer duurt naar schatting ongeveer 3,5 uur. Bij de paspoortcontrole in Kakavia moeten certificaten van beide ouders worden getoond als u met een minderjarige reist. Dezelfde procedure op de terugweg, maar dan via het grensstation Mavromati.  

 

Aankomst in Saranda vanuit Corfu:
Van het vliegveld naar de haven in Corfu-stad duurt het 15-20 minuten met de bus. Een loopje van ongeveer 300 meter kan voorkomen naar de veerboot in de haven. De overtocht  naar Saranda duurt ongeveer 45-90 minuten, afhankelijk van het type veerboot. Vanaf de haven in Saranda verder transport ca. 10-30 minuten naar de hotels. Afhankelijk van de verkeerssituatie kan de pendelbus op sommige dagen op korte afstand van het hotel stoppen en moet je het laatste stukje met je bagage naar het hotel lopen. 

 

Houd er rekening mee dat:

  • Afhankelijk van onvoorziene gebeurtenissen buiten Apollo Reizen's controle, zoals het weer of vluchtvertragingen, kunnen er veranderingen, en in zeldzame gevallen, overnachtingen in Corfu plaatsvinden.
  • Vergeet niet de paspoortgegevens vooraf aan Apollo Reizen door te geven voor een soepele grensovergang.  

Lees hier meer als je met een minderjarige naar Saranda reist.


 

Overboekingen vooraf boeken

Transfers worden geboekt als een add-on voor de reis. We raden aan om vooraf een retourtransfer te boeken. Dan is het retour bootticket Corfu-Saranda inbegrepen en hoef je na aankomst op Corfu niet zelf een transfer te regelen. Lees hier meer en boek een transfer. Dit geldt niet als je alleen per vlucht reist.