Kamertypes op Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia

Eenpersoonskamer

Eénpersoonskamer met balkon. Eén bed. Wifi en airconditioning inbegrepen. Borg tegen betaling. Minibar. TV met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met douche en WC. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 20 vierkante meter
Aantal personen: 1 persoon

Superior kamer

Superior kamer met balkon en beperkt zeezicht. De kamers bevinden zich vanaf verdieping 4 in het gebouw. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Borg tegen betaling. Minibar. TV met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en WC. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 20 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen, inclusief 1 kind.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of terras, sommige met beperkt zeezicht. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/keuken. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank. Minikeuken met koelkast, kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster en eenvoudig keukengerei. Wifi en airconditioning inbegrepen. Borg tegen betaling. TV met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 46 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, inclusief 1 kind.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon, sommige met beperkt zeezicht. Eén tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Borg tegen betaling. Minibar. TV met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en WC. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 21 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen, inclusief 1 kind.

Voordeelkamer

De voordeelkamers zijn een beperkt aantal kamers met bad/douche en toilet voor wie in Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia wil verblijven, maar niet geeft om ligging of uitzicht. Patioruimte kan ook niet gegarandeerd worden. Het hoeft dus niet één van de hier gepresenteerde kamertypes te zijn.

Aantal personen: 2 personen.