Driekamer villa met privé zwembad - Playitas Villas

Villa's met drie slaapkamers, een tuinterras (ongeveer 100 vierkante meter) en een privézwembad, dat verwarmd wordt van 1/11-30/4. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer/keuken. Een tweepersoonsbed in elke slaapkamer. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank. De minikeuken is uitgerust met keukengerei, kookplaten, waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast en vaatwasser. Airconditioning in de zomer, kluisje en wifi inbegrepen. TV met satellietkanalen. Wasruimte met wasmachine en droger. Mogelijkheid om badjassen te huren. Haardroger. Twee badkamers met ligbad en aparte douche en toilet. Twee keer per week schoonmaak.

  • De villa's zijn gelegen op ongeveer 600-800 meter van het hotel en apart onderdeel van Playitas Resort. Vanaf de villa's is het ongeveer 1000-1200 meter naar de groepstraining en ongeveer 800-1000 meter naar de fitnessruimte.

Grootte van de kamer: ongeveer 115 vierkante meter.
Aantal personen: 2-6 personen, waaronder 2 kinderen.

Junior suite

Junior suites met balkon of terras, sommige met zeezicht. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank of opklapbed. Wifi, kluisje en centrale airconditioning inbegrepen. Minibar, navulling mogelijk bij de receptie. Ketel. TV met satellietkanalen. Haardroger. Mogelijkheid om badjassen te huren. Badkamer met douche en WC. 7 keer per week schoonmaak. Voor groepen die twee junior suites boeken, is het mogelijk om op verzoek een kamer met een tussendeur te boeken.

Grootte van de kamer: ongeveer 32-28 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Studio

Studio appartementen met balkon of terras, sommige met uitzicht op zee. De appartementen zijn gerenoveerd in 2022. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in eenpersoonsbedden. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Het slaapgedeelte is door een paar treden gescheiden van het keukengedeelte. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, kluisje en centrale airconditioning inbegrepen. TV met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 5 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: ongeveer 36 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen, waaronder 1 kind.

Suites met privé zwembad - Playitas Hotel

Pool suites met een terras van 55 vierkante meter met een verwarmd privé zwembad. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank. Wifi, kluisje en centraal geregelde airconditioning inbegrepen. Minibar, navulling besteld bij de receptie. Ketel. TV met satellietkanalen. Haardroger. Mogelijkheid om badjassen te huren. Badkamer met douche en WC. 7 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: ongeveer 76 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartementen met balkon of terras, sommige met uitzicht op zee. De appartementen zijn gerenoveerd in 2022. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een eenpersoonsbed. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer/keuken. Kookplaten, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en basis keukengerei. Wifi, kluisje en centrale airconditioning inbegrepen. TV met satellietkanalen. Mogelijkheid om badjassen te huren. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 5 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: ongeveer 52 vierkante meter.
Aantal personen: 2-5 personen, waaronder 1 kind.

Tweepersoonskamer - Playitas Hotel

Tweepersoonskamers met balkon of terras, sommige met zeezicht. De kamers zijn gerenoveerd in 2021. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, kluisje en centrale airconditioning inbegrepen. Minibar, navulling besteld bij de receptie. Ketel. TV met satellietkanalen. Haardroger. Mogelijkheid om badjassen te huren. Badkamer met douche en WC. 7 keer per week schoonmaak.

  • Deze kamers bevinden zich in het Playitas Hotel gebied.

Grootte van de kamer: ongeveer 24-30 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.