Deluxe kamer

Lichte en mooi ingerichte Deluxe kamers met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Tv met satellietkanalen. Minibar met water en frisdrank bij aankomst. Gratis airconditioning, kluis en wifi. Föhn. Badkamer met bad en douche of alleen douche en toilet. Sommige kamers hebben een patio met zicht op het zwembad, andere hebben geen patio maar uitzicht op zee vanuit het raam. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Superior kamer

"Lichte en mooie Superior kamers met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Tv met satellietkanalen. Minibar met water en frisdrank bij aankomst. Gratis airconditioning, kluis en wifi. Föhn. Badkamer met bad en douche en met toilet. Balkon met uitzicht op het zwembad. Schoonmaak 7 keer/week."

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.

Tweekamersuite

Tweekamersuite met een slaapkamer en een woonkamer. In de slaapkamer vindt u een tweepersoonsbed en in de woonkamer een slaapbank. TV met satellietkanalen in elke kamer. Minibar met water en frisdrank bij aankomst. Gratis airconditioning, kluis en wifi. Föhn. Bad met douche of alleen douche en toilet. Terras of balkon, sommige met uitzicht op zee. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30–35 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen, 2-4 personen, waaronder 2 kinderen.