Deluxe kamer

Deluxe kamers met balkon, sommige met zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een fauteuil. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. TV met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad en toilet. 7 keer per week schoonmak. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Aantal personen: 1–3 personen.

Familiekamer maisonette

Familiekamer maisonette met grote panoramische ramen met uitzicht op de zee. Beneden is er een woongedeelte met een slaapbank en een badkamer met douche en toilet. Boven is er een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed of twee aparte bedden en een badkamer met bad en toilet. Open interieur tussen de verdiepingen. Twee tv's met satellietkanalen. Kleine koelkast en thee- en koffievoorzieningen. Nespresso-apparaat. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Badjas en slippers. Balkon met zeezicht. Schoonmaak 7 keer/week. Balkon.

Grootte van de kamer: ongeveer 51 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen/2–4 personen, waaronder 2 kinderen.

Junior suite

Junior suites met balkon en zeezicht. De Junior Suite bestaat uit een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed en een woongedeelte met een slaapbank. Een paar treden scheiden het slaapgedeelte van het woongedeelte. Wifi, airconditioning en een kluisje zijn inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en thee- en koffiefaciliteiten. Nespresso apparaat. TV met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Badkamer met bad en toilet. 7 keer per week schoonmak.

Aantal personen: 2–3 personen.

Superior kamer

Superior kamers met één tweepersoonsbed of twee aparte bedden. Superior kamers voor 3 personen hebben ook een slaapbank. Tv met satellietkanalen. Kleine koelkast en thee- en koffievoorzieningen. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Badjas en slippers. Bad/douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Balkon met zeezicht.

Aantal personen: 1–3 personen.