Beoordelingen van klanten over Rhodes Bay

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

85% van de reizigers beveelt dit aan

3643 beoordelingen
Uitstekend
 
2199
Zeer goed
 
915
Goed
 
331
Minder goed
 
117
Onvoldoende
 
81

5 laatste beoordelingen

1-11-2023

door frankyl2022

Leuk hotel met een goeie service.

Prachtig hotel, mooie kamers en Zeer vriendelijk personeel. Bij aankomst werden we zelfs ontvangen in het Nederlands door Filip, bij hem konden we terecht als we vragen hadden, ne toffe pee met gevoel voor humor. Hier komen we zeker terug

 
1-11-2023

door Tim A

Vakantie om zeker nooit te vergeten.

Op aanraden hebben we deze vakantie geboekt. Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen, we voelden ons direct thuis dankzij de hulp van de guest relations manager. Het begin van een mooie vakantie. Het eten was zeer lekker en het uitzicht perfect. De kamer werd alle dagen mooi gepoetst. Rhodos bay, we komen zeker terug.

 
19-10-2023

door Scenic07654538856

Prachtig hotel met fantastische service en personeel! Goud waard!

Wat hebben wij een ongelooflijk heerlijke vakantie gehad in dit hotel! Iedereen is allervriendelijkst! Ze behandelen je werkelijk alsof je de koningin bent en ze willen alles ervoor doen km het je naar de zon te maken! De faciliteiten zijn heel divers, je kunt er een auto huren en er is iedere avond even entertainment. De kamers zijn brandschoon en worden iedere dag schoon gemaakt. Bovendien wisselen ze de handdoeken en wordt je bed verschoond. Wij hadden met vier volwassenen 2 deluxe kamers met zeezicht. Fenomenaal! Als je niet houdt van rijdende auto’s dan zou ik voor een deluxe kamer met boszicht gaan. Mocht je toch de zee-kamer willen : met de deur dicht en airco aan is het stil!

 
19-9-2023

door Kelly D

Super vakantie in een prachtig hotel, super goed ontvangen voor filip, alles was super in orde.

Super goed hotel, lekker eten, prachtig uitzicht om te eten, personeel super vriendelijk. Altijd met de glimlach. Super animatoren, kids hebben zich goed geamuseerd in het zwembad. Onthaal super vriendelijk,super goed ontvangen door Filip.

 
19-8-2023

door Lauuiterwijk Almere, Nederland

Fijn hotel, vriendelijk personeel!

Wat een ontzettend fijn hotel met vriendelijke medewerkers. Wij werden hartelijk ontvangen door Filip. Mooie zeezicht kamer met goede bedden. Fijne service, als we iets nodig hadden of ergens tegen aan liepen. Lekker eten en drinken. Filip en Anastacio hebben ons leuke tips gegeven over het eiland en wat wij konden bezoeken. Als je een zorgeloze vakantie en een luxe thuisbasis wilt, is dit zeker een aanrader!