Beoordelingen van klanten over Poseidonia

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4/5 Locatie
  • 3,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

63% van de reizigers beveelt dit aan

235 beoordelingen
Uitstekend
 
67
Zeer goed
 
88
Goed
 
58
Minder goed
 
12
Onvoldoende
 
10

5 laatste beoordelingen

5-10-2016

door Alex H

Goede lokatie

Op zich hier prima verbleven, wat ik ondanks wat minpunten toch zou aanraden. De enige nadelen was de lokatie van de kamer en de bedden. We zaten op de begane grond (heeft sowieso nooit mijn voorkeur) en naast onze deur zat een deur voor een opslag/werkruimte van het personeel. Het personeel hield helaas niet erg veel rekening, dus werden we iedere ochtend vroeg wakker als ze begonnen. Daarna wel weer verder kunnen slapen. Het bed viel ook erg tegen, dit was erg hard. Nu heb ik al rugklachten, en werd hier iedere dag met rugpijn wakker. Het appartement was op zich goed, alleen wel wat ouderwets. Het deed me denken aan mijn vakanties uit mijn jeugd, en toen gingen we nou niet echt naar de meest moderne locaties. Het zwembad was heerlijk met voldoende zonnebedden toen wij er waren. We hadden alleen de laatste dag van een asociale familie die 's ochtends vroeg 6/7 bedden in de zon claimde (voor 5 man) en daarna de rest van de dag deze amper gebruikte. Het personeel was erg vriendelijk. De lokatie van het hotel is fantastisch. Dicht bij de zee en verschillende restaurantjes, wat handig was aangezien we niet all inclusive zaten. Expres gedaan omdat wij liever de verschillende eettentjes uitproberen. Ook zit je zo in Rhodos stad, waar wij erg vaak naar toe zijn gegaan. Zeker een aanrader!

 
22-7-2016

door U8784AQjohnw Den Haag, Nederland

Alleen voor Scandinavië......

Met pijn in onze ogen hebben we Poseidonia en de daaraan gekoppelde Orion Houses zien aftakelen van een super gezellig verblijf voor verschillende nationaliteiten naar een overdreven verbouwde lokatie waar je alleen kunt verblijven als je via Apollo boekt, dus moet je wel Scandinaviër zijn. Jammerlijk is de oude garde van Poseidonia nog aan het mopperen omdat zij niet gelukkig zijn met alleen maar toeristen vanuit Scandinavië. Het geeft het geheel een wat rubberen uitstraling van mensen die alles wordt geboden maar uit zijn op goedkope deals en de sfeer daarmee weghaalt. Geen fooien, geen humor of anderszins wat compatibel is met de lokale Mediterrane manier van leven. Het management kiest ervoor slaafs alles te verkopen nagenoeg exclusief aan de Apollonianen met alleen een 5 tal kamertjes voor 'anderen'. Deze kamers zijn wel oud en onderhevig aan onderhoud, vooral de nukkige airco. Er hangt een geur die maar moeilijk uit je kleding is te krijgen. De meer mondiaal ingestelde Nederlander en hier juist beroemd om zijn talenkennis en gulheid en vriendelijkheid, moet het dus voortaan elders zoeken.....

 
30-9-2015

door Els v

Helaas!!!!

Voor het vijfde jaar naar Poseidonia geweest. Wij gaan natuurlijk niet voor niets terug. Zoals altijd hebben we een super vakantie gehad. Mede dankzij het super aardige personeel. Waarom dan helaas? Toen wij weggingen werd ons medegedeeld dat reisorganisatie Apollo volgend jaar 300 van de 305 kamers heeft ingekocht en er dus voor ons Nederlanders geen plaats meer is. HEEL JAMMER.

 
5-5-2015

door quisikok Tilburg, Nederland

Service en vriendelijkheid

We zijn hier nu een aantal dagen. T is nog voorseizoen.. De zon schijnt al lekker en langzaam opent t seizoen. Mijn bed is net zoals ik van veel anderen.hoor erg hard.. T is gemeld en diezelfde dag vond ik een schoon opgemaakt bed met zachte matrastopper erop. Heel goede service dus. T eten van t buffet is goed.. Uitgebreide keus.. Bij t zwembad zijn bij kostas diverse snacks verkrijgbaar . Deze zijn prima.. Pita gyros s middags voor 2.50 eur.. T is een erg groot complex met diverse gebouwen.. Wij verblijven in t hoofdgebouw boven de receptie.. Prima complex, alleen logies tot en met all in.. T is allemaal mogelijk.

 
22-8-2014

door Joanv832 IJsselmuiden, Nederland

Prima appartement met vriendelijk personeel

Eind juli een week verbleven in een appartement. Het appartement was wat gedateerd ingericht, maar netjes en keurig schoon, wat het belangrijkste is. De kamers worden dagelijks (behalve op zondag) schoongemaakt. Poseidonia ligt aan een erg drukke weg, maar wij hadden totaal geen last van verkeerslawaai en ook bij het zwembad had je totaal niet het idee vlak bij de drukke weg te zitten. Personeel bij de zwembadbar super vriendelijk en behulpzaam! Het ontbijt hadden we in eerste instantie niet geboekt, maar dit toch voor de hele week bijgeboekt, was prima voor elkaar. Kiezelstrand aan de overkant van de weg met genoeg plekjes om wat te eten of te drinken.Ixia heeft genoeg restaurantjes om goed en gezellig te eten, voor de kleine, smalle straatjes, pleintjes en terrassen moet je wel naar (het oude) Rhodos-stad.