Beoordelingen van klanten over Lichnos Beach

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 5/5 Hygiëne

72% van de reizigers beveelt dit aan

684 beoordelingen
Uitstekend
 
480
Zeer goed
 
106
Goed
 
54
Minder goed
 
24
Onvoldoende
 
20

5 laatste beoordelingen

30-8-2020

door oscarvanhattem

Top tijd met top service

Hele fijne tijd gehad! De hotelkamer was goed verzorgd en het eten was heerlijk. Na twee weken wil ik het eten nog wel een zat zijn maar dat is hier niet het geval. Het personeel was ook erg goed, ze deden er echt alles aan om het naar je zin te maken. Het strand en de ligbedden waren heerlijk en deze werden goed schoongehouden door de hardwerkende en vriendelijke beach boys. Ik zou het aan iedereen aanraden!

 
27-7-2020

door lisadc14

Perfect

Super locatie, alles schoon, zeer vriendelijk personeel op elke afdeling, goed eten en vers, lekkere ligbedjes op het strand met een druk op de knop kun je een drankje bestellen!! Zeker een aanrader! 10 min van het stadje Parga, heel leuk om de bezoeken!! Heel erg tevreden! Raad dit hotel echt iedereen aan! :)

 
13-7-2019

door scoppenrath Rotterdam, Nederland

lichnos beach

Dit hotel is het mooiste hotel waar ik ooit geweest ben, kom hier dan ook al jaren. Het hotel ligt prachtig in de baai en heeft een mooie tuin. Alles is perfect onderhouden zowel binnen en buiten. Het ontbijt is overvloedig en heerlijk. Daarbij is het personeel zo lief en aardig of het nou de receptie ,bar restaurant of de schoonmaakploeg is iedereen is even aardig.Kortom een fantastisch hotel.

 
3-3-2018

door AnnelL9

PICTURE PERFECT

Very good hotel . Alles super ok . Het personeel maakt alles nog beter , zo een warme oprechte mensen die grieken !!! We hebben al opnieuw gereserveerd van 24 tot 31 mei . Eten heel lekker . Sfeer fantastisch . Heel proper . Steeds op ons wenken bediend geweest . Breakfast with a vieuw . Super goede ligzetels met heel dikke kussen . Een drukknop aan de parasols waardoor je op 123 uw drankje kan nuttigen zonder te moeten zoeken naar een ober . Prachtige kamers !!!! Spice bar aan de haven is een zaak die open is van smorgens tot snachts , “ de place to be “ , heel mooi interieur in het hotel , brengt je direct tot rust .

 
11-5-2017

door AnnelL9

Fantastisch !!!!!!

Alles was super , zeer mooi hotel, super personeel?prachtig infinety zwembad , prachtig strand met goede ligzetels ,dikke kussens ! Bediening was super ! Ik heb geen enkele keer een mooier hotel gezien , alles in het wit met beige restaurant zeer lekker maar redelijk hoge prijzen . Volgend jaar komen we zeker terug !!!