Suites

Suite met balkon of terras. Een woonkamer en een slaapkamer. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Minibar. Waterkoker. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad en douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 42–46 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Superior kamer

Superior-kamers met balkon of terras. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Minibar. Waterkoker. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad en douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 24–30 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen, waaronder 1 kind.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon of terras. Sommige tweepersoonskamers liggen op verdiepingen, specifieke kamer kan niet worden gegarandeerd. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. TV met internationale zenders. Slippers. Föhn. Kleine badkamers met douche en toilet op de begane grond of op de slaapzolder. Schoonmaak 7 keer per week. Er zijn trappen en in sommige tweepersoonskamers de kamer heeft twee verdiepingen.

Grootte van de kamer: ongeveer 20–25 vierkante meter.
Aantal personen: 1–4 personen, waaronder 1 kind.