De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

68% van de reizigers beveelt dit aan

372 beoordelingen
Uitstekend
 
122
Zeer goed
 
158
Goed
 
62
Minder goed
 
18
Onvoldoende
 
12

5 laatste beoordelingen

12-5-2019

door S5769SSjeand Gent, België

Aangenaam hotel

We zijn dit haar teruggekomen. Een leuk hotel met zwembad op het dak en een leuke binnentuin waar het ontbijt kan genomen worden. Het personeel is zeer vriendelijk en het hotel zeer goed gelegen tussen strand en oude stad. Thanassis de manager van het hotel heeft een grote zin voor humor.

 
25-8-2018

door Exploration243154 Brugge, België

vakantie

zeer vriendelijk,goede service,centraal gelegen en een uitstekende uitvalsbasis om alles te bezoeken ik had kamer met ontbijt en een zwembad met bar en een zonne terras op het dak wat meer moet een mens nog hebben

 
4-7-2018

door ton r Barendrecht, Nederland

Fijne mensen

De Achillion Palace staff is erg gemotiveerd. Al bij binnenkomst voel je dat. We hadden het geluk dat ze ons een heel goede parkeerplaats aanwezen in de straat voor de hotel ingang. De weg is niet erg druk maar de gebouwen zijn hoog en dus verwacht je veel geluidshinder. Onze kamer was aan de straatkant en dat is perfect omdat er 's middags schaduw is. Met de deur dicht hoorde je niets. Bij navraag bleek dat als er herrieschoppers door de straat rijden de politie wordt opgetrommeld. Een goed verblijf in een schone ruime kamer met alles wat je nodig hebt. Ontbijt was prima. Informatie die we vroegen was erg duidelijk en correct. Dorry & Ton

 
20-5-2018

door wimr20187 Oosterbeek, Nederland

Goed hotel

Voor de prijs een prima 4 sterren hotel. Hoewel iets gedateerd en een wat kleine badkamer is het goed vertoeven in het hotel. Aardig personeel, goed lopend ontbijt. Vooral opvallend dat er bijzonder goed schoon was en dat dit goed bijgehouden werd Al met al een aanrader als je een goed hotel zoekt vlak bij het strand en de binnenstad.

 
9-5-2018

door S5769SSjeand Gent, België

Aangenaam en hoed gelegen hotel

Dit hotel waar we al drie jaar komen biedt een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Het is zeer goed gelegen, de service is er goed en men is zeer vriendelijk. Er is een zwembad op het dak met een bar met een mooi zicht op Rethymnon.