Driekamerappartement

Driekamerappartementen met balkon of terras. Variërend in grootte, vorm, leeftijd en inrichting. Twee slaapkamers., een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden, en een gecombineerde woonkamer en minikeuken. Eenpersoonsbedden en slaapbanken voor extra slaapplaatsen. Als alle extra slaapplaatsen worden gebruikt, raakt het appartement overvol. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Bar als eettafel. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 2–6 personen.

Driekamerappartementen superior

Driekamerappartement superior met balkon of terras. Een smalle trap leidt naar een zolder in een open interieur. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank of opklapbed voor extra slaapplaatsen. Gecombineerde minikeuken en woonkamer. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv. Haardroger. Twee badkamers, een met douche en wc en een met bad, douche en wc. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 4–6 personen.

Studio

Studio met balkon of terras. De grootte, vorm, leeftijd en inrichting van de appartementen varieert. Gecombineerde slaapkamer met woonkamer en minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Kookplaten, koelkast, Koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Bar als eethoek. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. In sommige appartementen is er binnen een traptrede. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 1–2 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartementen met balkon of terras. Variërend in grootte, vorm, leeftijd en inrichting. Een slaapkamer en een gecombineerde minikeuken en woonkamer. Een tweepersoonsbed. Slaapbanken voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv. Haardroger. Bad/douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 2–4 personen.

Tweekamerappartement in maisonnette

Tweekamerappartement in maisonette van verschillende grootte, uiterlijk, leeftijd en inrichting. Op de begane grond is er een gecombineerde woonkamer met een mini-keuken en de mogelijkheid van extra bedden op slaapbanken. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Boven is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een balkon. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. TV met lokale zenders. Haardroger. Twee badkamers, één op elke verdieping. De badkamer boven heeft een bad met douche en toilet en de badkamer op de begane grond heeft een douche en toilet. Schoonmaak 6 keer per week.

Aantal personen: 2–4 personen.