Driekamerappartement

Driekamerappartementen met balkon of gelijkvloers balkon van variërende grootte, sommige met beperkt zeezicht. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Sommige appartementen hebben tot zes traptreden binnenin. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast en basiskeukengerei. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 42–44 m²
Aantal personen: 2–5 personen/2–6 personen.

Driekamerappartementen in maisonette

Driekamerappartementen in maisonette met wenteltrap tussen de verdiepingen. Balkon van variërende grootte. Beneden is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een woonkamer met een minikeuken en een badkamer. Boven is er nog een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Twee badkamers, een op elke verdieping, met bad en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 57 m².
Aantal personen: 2–6 personen.

Studio

Studio met balkon of gelijkvloers balkon van variërende grootte. Sommige balkons hebben beperkt zeezicht of zwembadzicht. Gecombineerde slaapkamer met woonkamer en minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 25–28 m².
Aantal personen: 1–3 personen.

Studio, souterrain

Studio op souterrain. Grondterras of gelijkvloers balkon met zwembadzicht. De patio’s zijn van variërende grootte. Gecombineerde slaapkamer met woonkamer en minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 25–28 m².
Aantal personen: 1–3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartementen met balkon of gelijkvloers balkon van variërende grootte. Sommige balkons hebben beperkt zeezicht of zwembadzicht. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 36–39 m².
Aantal personen: 1–3 personen/1–4 personen.

Tweekamerappartement in maisonnette

Tweelaags tweekamerappartementen met balkons van variërende grootte en beperkt zeezicht. Twee lagen. Boven is er een slaapkamer en een badkamer met bad, douche en toilet. Beneden is er een minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei, en een badkamer met bad en toilet. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 36–39 m².
Aantal personen: 1–4 personen.

Tweekamerappartement op souterrain

Tweekamerappartementen op souterrain met gelijkvloers balkon (variërend in grootte) met zwembadzicht. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 36–39 m².
Aantal personen: 1–4 personen