Beoordelingen van klanten over Minos Mare Beach Resort

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 3,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

75% van de reizigers beveelt dit aan

433 beoordelingen
Uitstekend
 
185
Zeer goed
 
158
Goed
 
57
Minder goed
 
23
Onvoldoende
 
10

5 laatste beoordelingen

28-5-2023

door Adventure66908426985

Rustig gelegen hotel

Een goed all in hotel , rustig gelegen want platanias is een heel drukke baan heel veel verkeer en lawaai niet gezellig om te wandelen . Jammer anders kwam ik zeker terug. Je kan wel mooie uitstappen maken per bus of huurauto .

 
18-5-2023

door hugovs1 Wetteren, België

Relaxen in een mooie omgeving.

Prijs/kwaliteit heel erg o.k. De kamers en bij uitbreiding het ganse hotel is proper en modern. Het personeel heel vriendelijk alsook de de receptiemedewerkers. Het eten was afwisselend en verzorgd. Er werd constant bijgevuld. Elke dag was er animatie bij het zwembad, alsook savonds. Op 250 m is er een bushalte richting Rethymno, maar wij,hadden een huurauto. Klein minpuntje: de cocktails waren niet zo denderend. Al bij al,hadden we een heerlijke vakantie.

 
9-5-2023

door R B

Geweldig

Wij hebben een geweldige tijd gehad tijdens ons verblijf in hotel Minos Mare. We werden hartelijk verwelkomd door de goed nederlands sprekende gastvrouw die ons ook voorstelde aan de andere gasten. Het hotel was netjes en het uitgebreide buffet was elke dag weer smullen! Zeker een aanrader!

 
26-10-2022

door Trek59045405316 Brussel, België

Genieten in Minos Mare Hotel

Samen verbleef ik met een vriendin 1 week in oktober 2022 in dit fantastisch hotel. Alles, maar werkelijk alles overtrof onze verwachtingen. Van het onthaal midden in de nacht tot ons laatste moment. Kamers perfect, maaltijden waren zéér goed verzorgd en àl het personeel was zéér vriendelijk. Elke dag stonden er frisse flesjes water op de kamer en de nacht van onze aankomst (3h30) was er een kleine maaltijd voorzien op de kamer!!! Ook aangenaam was de directe toegang tot het strand, parasols en ligzetels inbegrepen. Keer er zeker nog terug. Hierbij een welgemeend woordje van dank aan personeel en management. Bravo!!

 
4-9-2022

door Alex V

Geweldig hotel, super vriendelijk personeel!

Ik begrijp de slechte reviews over Nikos niet. Ik ken geen man die harder werkt dan hij, 20 uur per dag, 7 dagen per week. Dan gaan mensen klagen als hij een keer niet met een glimlach achter de bar staat? Schaam je en heb respect voor deze man! NIKOS IS GREAT! Doe wat hij doet en oordeel dan nog een keer... De sfeer erin houden als er slechte animatie is, dán pas ben je een goede barman!