Beoordelingen van klanten over Silva Beach

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

75% van de reizigers beveelt dit aan

2632 beoordelingen
Uitstekend
 
1292
Zeer goed
 
852
Goed
 
339
Minder goed
 
109
Onvoldoende
 
40

5 laatste beoordelingen

22-9-2023

door 441sabrinad Brussel, België

Fijne vakantie in Silva Beach

Net thuis van terug een zeer fijne vakantie in Silva Beach. 23 jaar geleden dit hotel uitgekozen door zijn ligging en inrichting, dit als een gezellig Grieks dorpje. Elk jaar voelen we ons daar zeer welkom waarvoor dank aan het volledige team... van poetsdames, receptie, bar, restaurant tot aan het management. Iedereen die een leuke, fijne vakantie zoekt in Chersonissos, Silva Beach is een aanrader.... dit voor zowel goede ligging, restaurant met heel gevarieerd eten, over zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en mooie kamers. Grote aanrader prijs / kwaliteit.

 
18-9-2023

door Ralph S

Een uitstekende keuze voor een relax vakantie.

Het hotel is gelegen aan de hoofdstraat van Hersonissos, maar is naar de zeezieker gericht. Anders gezegd, in het grootste gedeelte van het hotel is er geen overlast van de straat. Het hotel LX gebouwd in een dorpse stijl, met allemaal verschillende soorten kamers: met balkon, of terras, groter of kleiner. Er zijn twee zwembaden: een grote met zoutwater en een kleinere aan het strand. Het hotel heeft twee stukken strand ter beschikking van waar je goed de zee in kan. De staff van het hotel is zeer vriendelijk en doet alle mogelijke moeite om gasten naar de zij te maken. Ook worden klachten zo snel mogelijk opgelost. Het eten is van uitstekende kwaliteit; er is voor iedereen wat van zijn gading. Het is een prima 4* hotel!

 
14-9-2023

door gino c

Een aanrader

Hoe mooier kan het zijn ... het hotel is geen mastodont van een hotelgebouw maar ingericht als een gezellig Grieks dorpje. Alles is goed bereikbaar, zelfs voor rolstoelgebruikers. Het eten is uitmuntend, elke dag zeer afwisselend. Het personeel is vriendelijk, zowel aan de balie en het restaurant als de poetsvrouwen en poetsmannen. De kamers worden elke dag netjes gepoetst en voorzien van water en verse handdoeken. Silva Beach is heel goed geleden, aan de rustige kant van Chersonissos en toch direct winkeltjes, barretjes en restaurantjes. Eén grote aanrader, qua prijs/kwaliteit.

 
13-9-2023

door Compass49200596321

Tevreden klant.

Eten is heel goed. Personeel heel vriendelijk, onze kamer is netjes gepoetst. Hotel heel goed gelegen. Voor ons is het in orde. Hotel is wel wat verouderd maar zolang het maar netjes is. Tafels aan zee word wel eens vergeten afgekuist te worden. Barman heeft ook niet altijd de tijd ervoor.

 
9-9-2023

door Odyssey19558162301

Wat verouderd

Het hotel is aan een opfrisbeurt toe, onze kamer werd in 10 dagen 2 maal gepoetst, wel iedere dag proper handdoeken, het eten was gevarieerd ,lekker en warm .De tafels aan de bar bij de zee hebben wij niet zien proper maken ,iemand had cola gemorst ,de tafel plakte 3 dagen later nog.voor ons zeker geen 4 sterren waard.