Eén slaapkamer appartement

Tweekamerappartementen met balkon of grondbalkon van verschillende vorm en grootte, sommige met zwembadzicht. De appartementen zijn van variërende grootte en inrichting. Eén slaapkamer en een gecombineerde woonkamer en minikeuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. In de appartementen voor 5 personen is een van de extra slaapplaatsen in de slaapkamer geplaatst. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat/cafetière, en basiskeukengerei. Tv. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv. Haardroger. Bad/douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 1–5 personen.

Klein tweekamerappartement

Kleine tweekamerappartementen met gelijkvloers balkon van variërende vorm en grootte met zwembadzicht. Eén slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat/cafetière, en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv. Haardroger. Bad/douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 1–2 personen.

Studios

Studios met balkon of grondbalkon van verschillende vorm en grootte, sommige balkons met zwembadzicht. Appartementen van variërende grootte en vorm. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat/cafetière, en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv. Haardroger. Bad/douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 1–3 personen

Tweekamerappartementen met eigen zwembad

Tweekamerappartementen met eigen zwembad, gelegen op de derde verdieping. Balkon van variërende vorm en grootte met zwembadzicht. Het eigen zwembad is bereikbaar via een trap vanaf het balkon. De appartementen zijn van verschillende grootte en vorm en bestaan uit een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat/cafetière, en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv. Haardroger. Bad/douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 1–4 personen

Tweelaags driekamerappartement

Tweelaags driekamerappartementen op de tweede en derde verdieping. Balkon van variërende vorm en grootte met zwembadzicht. Beneden is er een gecombineerde woonkamer met minikeuken, een slaapkamer en een badkamer. Boven is er een slaapkamer en badkamer. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat/cafetière, en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv. Haardroger. Bad/douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 2–6 personen.

Tweelaags driekamerappartement met eigen zwembad

Tweelaags driekamerappartementen op de tweede en derde verdieping, met eigen zwembad. Balkon van verschillende vorm en grootte. Het eigen zwembad is bereikbaar via een trap vanaf het balkon. Beneden is er een gecombineerde woonkamer met minikeuken, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed, en een badkamer. Boven is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed, en een badkamer. Slaapbank voor extra slaapplaats. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat/cafetière, en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv. Haardroger. Bad/douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 2–6 personen.