Junior suite

Junior suites met terras of balkon, sommige aan zee en sommige met zeezicht. De Junior suites met zeezicht liggen op de eerste verdieping boven de infinity pool. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Espresso-apparaat. Tv met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Superior kamer

Superior kamer met terras of balkon. Superior kamers liggen op de eerste verdieping met uitzicht op zee en boven de infinity pool. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met terras of balkon, sommige met beperkt zeezicht of uitzicht op zee. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen, waaronder 1 kind.