Junior suite

Junior suites met terras of balkon, sommige met zeezicht. De junior suites met uitzicht op zee liggen op de eerste rang richting zee en boven de infinitypool. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Koelkast. Waterkoker plus koffie en thee. Bij aankomst is een fles water inbegrepen. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld bij het maximumaantal personen op de kamer.

Bij boeking van een junior suite ook inbegrepen:

  • Espresso-apparaat

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Superior kamer

Superior-kamers met terras of balkon. De superior-kamers liggen op de eerste rang richting zee en boven de infinitypool. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapstoel voor extra slaapplaats. Koelkast. Waterkoker plus koffie en thee. Bij aankomst is een fles water inbegrepen. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld bij het maximumaantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met terras of balkon, sommige met beperkt zeezicht of met zeezicht. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapstoel voor extra slaapplaats. Koelkast. Waterkoker plus koffie en thee. Bij aankomst is een fles water inbegrepen. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld bij het maximumaantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen, waaronder 1 kind.