Beoordelingen van klanten over Pelekas Monastery

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

75% van de reizigers beveelt dit aan

1769 beoordelingen
Uitstekend
 
804
Zeer goed
 
518
Goed
 
260
Minder goed
 
106
Onvoldoende
 
81

5 laatste beoordelingen

19-5-2023

door AMANTELS Zonhoven, België

Goed hotel maar betere buren…

Voor de prijs een goed hotel. MAAR probeer zeker de buren, ook al heb je all-in: Taverne Fortuna!! Eigenaar vangt iedere ochtend zijn eigen vis, alles super vers. Hij maakt ook zijn eigen wijn! Heerlijk…

 
12-9-2022

door T163MUpatriciab Middelburg, Nederland

Gewoon niet doen

Al vele malen in Griekenland geweest en eigenlijk nog nooit echt een slechte accomodatie gehad. Je weet dat in Griekenland de 5 sterren geen Nederlandse sterren zijn maar dit was gewoon slecht. Een kleine €4.000 betaald met 3 personen voor een verouderde kamer met kapot meubilair, heel slecht bed en een badkamer waar niet te douchen valt. Elke avond super harde muziek tot laat waar je echt niet van kon slapen. Buffet ook zwaar matig, gelukkig kun je in Griekenland genoeg lekker eten en is het eiland prachtig waardoor we ons prima konden vermaken. Echter gingen wij ook echt om te relaxen en uit te rusten, dat lukt hier totaal niet. Ze geven alleen om geld, service is ver te zoeken helaas.

 
26-8-2021

door marionh246 Heerhugowaard, Nederland

Mooie ligging, matig hotel.

Het geeft aan een 5 sterren hotel te zijn. Dit is het niet . Hooguit tussen 3 en 4 .De kamers zijn matig, badkamer oud. Er is alleen een buffetrestaurant open. De andere restaurants waren gesloten. En dat in in Corona tijd met een bezetting van 90% in het hotel. Tijdens het eten kan je in dit ene restaurant over de hoofden lopen . Zeker niet doen dit hotel voor je eigen veiligheid. Als je vliegtuig laat vertrekt moet je voor een paar uur de kamer houden een fors bedrag betalen . Wat ook nog verschilt bij wie je het aan de receptie vraagt!

 
10-10-2019

door corfuutje Wuustwezel, België

Fantastisch hotel en omgeving

Fantastisch hotel . Ik heb hier voor de 7de keer mijn vakantie doorgebracht . Het strand is gewoon fantastisch met een prachtig uitzicht .De service in dit hotel is zeer goed en indien een probleem werden we onmiddelijk geholpen . Het eten in het restaurant is lekker en gevarieerd .Om 23 h is het rustig in het hotel en zijn er weinig storende geluiden wat een goede nachtrust verzekerd . De lift in het hotel naar het strand werkt prima .Men kan er mooie heuvelachtige wandelingen maken in de ongerepte natuur . Corfu bezoeken is ook geen probleem omdat er een busje van het hotel naar Pelekas rijd waar men dan de goedkope lijnbus kan nemen. In ieder geval wij hebben weer een fantastische vakantie gehad en we zien er naar uit om volgend jaar onze vakantie daar terug door te brengen .

 
4-10-2018

door Heleen B

Fantastisch hotel!!

Fantastisch hotel met adembenemend uitzicht over de prachtige, heldere, blauwe zee! Heerlijke relaxte sfeer en zalig zwembad met geweldige ligbedden! Eten buffetrestaurant, Olive Tree en Pergola, erg goed, met wederom prachtig uitzicht! De uitstekende service en supervriendelijke medewerkers maakten dit verblijf mede tot een geweldige vakantie! Het hotel ligt wel in "the middle of nowhere", maar het gratis shuttlebusje brengt je naar Pelekas, waarvandaan weer een bus naar Corfu-stad vertrekt, top geregeld! Kortom, voor een chille, relaxte vakantie is dit een geweldig resort! Wij komen zeker terug!!