Deluxe kamer

Deluxe kamers met balkon of terras, sommige met zeezicht of met beperkt zeezicht. Eén tweepersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluis Minibar met welkomstpakket. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. Espressoapparaat. Een fles water wordt bij aankomst in de kamer verstrekt en dagelijks bijgevuld. TV met satellietkanalen. Föhn. Badjassen. Badkamer met twee wastafels, douche en WC. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 29 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.

Junior suite

Junior Suite met balkon of terras en zeezicht. Het woongedeelte wordt van het slaapgedeelte gescheiden door glazen schuifdeuren. Een groot tweepersoonsbed. Mogelijk extra bedden in twee slaapbanken. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Minibar met welkomstpakket. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. Espressoapparaat. Een waterfles wordt bij aankomst in de kamer verstrekt en dagelijks bijgevuld. TV met satellietkanalen. Föhn. Badjassen. Badkamer met twee wastafels, douche en aparte WC. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen/1-4 personen. inclusief 2 kinderen.

Junior Suite met gedeeld zwembad

Junior suites met terras en zeezicht en toegang tot gedeeld zwembad. Junior suites zijn alleen voor volwassenen. Het slaapgedeelte met een tweepersoonsbed wordt van het woongedeelte gescheiden door een glazen schuifdeur. Mogelijk extra bed in slaapbank. Twee banken. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Minibar met welkomstpakket. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. Espressoapparaat. Een waterfles wordt bij aankomst in de kamer verstrekt en dagelijks bijgevuld. TV met satellietkanalen. Föhn. Badjassen. Badkamer met twee wastafels en douche en een aparte WC. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.