Familiesuite

Familiesuite met balkon en zeezicht. De familiekamer bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer waarbij de kamers gescheiden worden door een schuifdeur. Tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbanken voor extra slaapplaatsen. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Minibar. Waterkoker plus koffie en thee. Bij aankomst staat een fles water klaar op de kamer. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met twee wastafels, douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen, waaronder 2 kinderen.

Junior suite

Junior suite met balkon en zeezicht. De junior suite heeft twee balkons in twee verschillende windrichtingen. Eén tweepersoonsbed. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Minibar. Waterkoker plus koffie en thee. Bij aankomst staat een fles water klaar op de kamer. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met twee wastafels, bad en douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Superior kamer

Superior-kamers met balkon en uitzicht op zee. Tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Minibar. Waterkoker plus koffie en thee. Bij aankomst staat een fles water klaar op de kamer. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met twee wastafels, bad en douche of alleen douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 27 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon, sommige met beperkt zeezicht. Tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Minibar. Waterkoker plus koffie en thee. Bij aankomst staat een fles water klaar op de kamer. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met twee wastafels, bad en douche of alleen douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 23 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.